HomeServe Belgium

Onderhouden. Verbeteren. Herstellen

Zorg voor je woning met onze contracten.

Telefonische bijstand, 24/7

8.3 miljoen klanten over de wereld

Lokale vakmensen, erkend door HomeServe

Onze bijstandscontracten

Met een HomeServe-verzekeringscontract profiteren onze klanten die worden geconfronteerd met een storing in elektriciteit, sanitair en slotenmakerij van een kant-en-klare oplossing die hen de garantie biedt op:

  • Een bijstand beschikbaar 7d/7
  • Een interventie binnen de 2u geregeld
  • Een nationaal netwerk van lokale vakmensen erkend door HomeServe.

Onze oplossingen voor de ketelonderhoud

HomeServe biedt een reeks onderhoudsoplossingen voor gas- en mazoutketels. Onze contracten dekken het wettelijk onderhoud van uw ketel (elke 2 jaar voor een gasketel, elk jaar voor een mazoutketel), inclusief veiligheidscontroles en de meting van het verbrandingsrendement, reiniging, meting van uw ketel en het afleveren van wettelijke certificaten.

HomeServe. Alle herstellingen. Voor elk huis.

Eenvoudigere herstellingen en werkzaamheden binnenshuis

Al meer dan 25 jaar garandeert HomeServe een snelle, kwaliteitsvolle en transparante service om de nodige gemoedsrust te garanderen in 8 landen. Het HomeServe-netwerk bestaat uit plaatselijke ondernemingen die over heel België verspreid zijn. Ze zijn elk gespecialiseerd in een vakgebied, zoals loodgieterswerken, elektriciteit, sloten en verwarming. Ze kunnen bovendien iedere dag bij je langskomen.

Eenvoudigere herstellingen en werkzaamheden binnenshuis

Bijstandscontracten voor particulieren, zowel eigenaars als huurders

Bij een storing regelt HomeServe binnen de 2 uur een tussenkomst in gans België door een van onze erkende vakmannen. Onze contracten dekken de kosten voor de verplaatsing, arbeidskrachten en materiaal.

Bijstandscontracten voor particulieren, zowel eigenaars als huurders

Onderhoud van gas- en mazoutketels

HomeServe regelt twee maanden op voorhand het jaarlijkse onderhoud van je ketel en herinnert je aan die afspraak. Bovendien zijn er geen onverwachte uitgaven, want wij dragen de kosten voor de verplaatsing, arbeidskrachten en kleine wisselstukken/onderdelen (met een maximaal totaalbedrag van € 20 (excl. btw)).

Onderhoud van gas- en mazoutketels
Eneco werkt samen met HomeServe om zijn klanten bij te staan

Eneco kiest voor HomeServe om zijn klanten bij te staan en hen uit de nood te helpen op het gebied van elektriciteit, loodgieterswerk en slotenmakerij. Eneco-klanten kunnen nu gebruikmaken van een nieuwe dienst voor herstellingen in huis: de HomeServe-contracten.

  • bijstand 24/7
  • interventie binnen de 2 u georganiseerd
  • nationaal netwerk van lokale vakmensen erkend door HomeServe
Ik wil meer informatie over de formules
Een vraag over onze diensten of een van onze bijstandscontracten?
Contacteer ons