CallMePower en HomeServe werken samen voor de onderhoud van je verwarmingsketel

Onze contracten aanbevolen door CallMePower

CallMePower & HomeServe

Vertrouwen op CallMePower & HomeServe voor het onderhoud van jouw gas- of mazoutketel is de garantie op comfort en gemoedsrust ! HomeServe zorgt voor alles 2 maanden op voorhand door de onderhoud van jouw verwarmingsketel te regelen.

Arbeidsuren, onderdelen, verplaatsingskosten,... Bij HomeServe is alles inbegrepen, geen onvoorziene kosten meer!

Ontdek onze aanbieding voor de onderhoud van je gas- of mazoutketel

De winter komt eraan en je wenst de verwarmingsketel terug op te starten om je te verwarmen? Heb je wel gedacht aan de onderhoud van je ketel voor je dit doet?

Om onoplettendheid te voorkomen en te weten waar je terecht kan, lanceren HomeServe en CallMePower samen een aanbod voor het onderhoud van jouw gas- of mazoutketel.

Wat is de situatie van de Belgische energiemarkt?

De energiemarkt in België is sinds 2007 geliberaliseerd. Toch betalen volgens de CREG (Commissie voor de Regulering van Elektriciteit en Gas) nog steeds veel Belgen te veel voor hun energie. Meer dan 900.000 Belgische huishoudens hebben sinds de liberalisering van de markt nooit hun elektriciteitscontract gewijzigd. Voor gascontracten is dat 400.000.

Nog steeds zouden volgens de CREG meer dan 1 miljoen gezinnen in België ongeveer € 500 per jaar kunnen besparen door van leverancier te veranderen.

Geïnteresseerd door een contract voor je ketelonderhoud?  De CallMePower adviseurs helpen u graag verder op het nummer 02 808 82 64

Wist je dat ?

Hoewel alle ketels regelmatig onderhouden moeten worden, verschilt de frequentie van onderhoud tussen gas- en mazoutinstallaties.In Brussel, Wallonië en Vlaanderen moet een gasketel namelijk om de 2 jaar onderhouden worden, terwijl voor een mazoutinstallatie het onderhoud elk jaar nodig is.

In beide gevallen ben je verplicht een erkende technici in te schakelen voor dit onderhoud !

Dit onderhoud door een erkende technici is om verschillende redenen noodzakelijk:

  • het zorgt voor de veiligheid van de installatie
  • het garandeert de juiste werking van uw ketel
  • het vermindert milieurisico's

Meer informatie over CallMePower

CallMePower is de Belgische dochteronderneming van het Franse bedrijf Selectra. Sinds 2015 is het de missie van CallMePower om consumenten in het hele land te helpen verschillende soorten aanbiedingen te vergelijken op de volgende gebieden:

  • elektriciteitsleveranciers
  • Gas
  • mobiele operators, tv en internet

Naast het vergemakkelijken van de vergelijking van aanbiedingen, is CallMePower ook een waardevolle bron van informatie over de energiemarkt in België. Op de website https://callmepower.be/nl wordt regelmatig nieuws gepubliceerd waarmee de Belgische consument de verschillende aanbiedingen kan ontcijferen en de beste tarieven voor zijn elektriciteit of gas kan vinden.

Met 6 jaar ervaring op de Belgische markt wilden de teams van CallMePower zich nog meer engageren door een partnerschap aan te gaan met HomeServe.

Bij HomeServe & CallMePower is uw cv-ketel in goede handen !

Met het onderhoudsaanbod van CallMePower en HomeServe voor gas- en mazoutketels kunt u met een gerust hart genieten.

Het onderhoud van gas- of mazoutketels is in België wettelijk verplicht. De frequentie van het onderhoud varieert naar gelang van de regio waarin u woont.

Door te kiezen voor HomeServe hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij anticiperen jouw onderhoud 2 maanden op voorhand en zorgen ervoor dat je aan jouw afspraak herinnerd wordt.

Bovendien hoef je niet te betalen voor verplaatsingskosten, arbeidskosten en kleine onderdelen en materialen (tot een totaal van 20 euro exclusief btw).

De garanties van de HomeServe contracten aanbevolen door CallMePower

  1. Het onderhoud van uw verwarmingsketel op tijd uitgevoerd
  2. Een onderhoud uitgevoerd door erkende technici
  3. Een vaste prijs gegarandeerd gedurende de looptijd van het contract

Ontdek hier de 4 onderhoudscontracten voor u gas- of mazoutketel.

Een vraag over onze diensten of een van onze bijstandscontracten?
Contacteer ons